E timpul pentru primul tau dans. Scoala de Dans DAnce Time

E timpul pentru primul tau dans. Scoala de Dans DAnce Time
E timpul pentru primul tau dans. Scoala de Dans DAnce Time E timpul pentru primul tau dans. Scoala de Dans DAnce Time E timpul pentru primul tau dans. Scoala de Dans DAnce Time E timpul pentru primul tau dans. Scoala de Dans DAnce Time E timpul pentru primul tau dans. Scoala de Dans DAnce Time

Motiveaza-te alaturi de alte cupluri sau impreuna cu nasii tai! Iti poti testa abilitatile si evolutia alaturi de alte cupluri, ce se pregatesc pentru marele dans al vietii. Daca mai ai patru-cinci saptamani pana la nunta, “DAnce Time” iti ofera pachetul: vals vienez in grup restrans, cu program pana seara tarziu de luni pana sambata. Grupele se formeaza in anumite perioade de timp si se invata numai vals vienez pe parcursul a patru sedinte.


Acopera toate stilurile de dans! Orice bun dansator se pricepe la mai toate stilurile de dans. Vrei sa-ti impresionezi invitatii cu miscarile tale senzuale? Pachetul de dans diversificat, pus la dispozitie de Scoala de Dans “DAnce Time” este potrivit pentru cei ce mai au doua luni de zile pana la nunta si doresc sa invete, pe langa vals vienez si alte stiluri: salsa, cha-cha, bachata, rumba, rock’n’roll, tango european, samba, jive, merengue, vals lent sau chiar tango argentinian. Lectiile de dans se desfasoara in grupe de 4-6 cupluri, iar durata modulului este de 8 saptamani.

Pagina 2/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest