Dj.ro - partenerul tau pentru evenimente de nota 10

Dj.ro - partenerul tau pentru evenimente de nota 10

Echipa  Dj.ro organizeaza si ofera consiliere in vederea realizarii evenimentului dorit de dumneavoastra incepand din anul 1998.

De la expozitii, conferinte, lansari de produse si evenimente multimedia, pana la nunti, botezuri sau petreceri corporative, suntem dispusi sa colaboram cu clientii nostri din Bucuresti pentru a le prezenta cele mai bune variante de servicii, destinate evenimentului perfect.

Dispunem de Dj cu experienta, lumini si video pentru concerte si instalatii de sunet performante. Toate acestea pot fi combinate si alese in functie de dorintele dumneavoastra.

Spre deosebire de alte branduri din domeniu, Dj.ro ofera permanent promotii greu de refuzat, care includ transportul si montarea aparaturii GRATUIT in Bucuresti pentru ca dvs. sa aveti parte de cele mai bune servicii la un pret avantajos.

Acest lucru este posibil datorita echipamentelor profesionale de inalta calitate, dar si a echipei Dj.ro care ofera solutii practice in timp util, indiferent de amploarea evenimentului. In plus, pentru DJ oferim in regim de inchiriere cele mai tari echipamente la numai 100 euro.

Acestea fiind spuse, va asteptam sa ne contactati pentru a organiza impreuna o nunta cu dj, un botez sau o aniversare de neuitat.

Pentru mai multe informatii, ne gasiti aici:

0723 251301 / 0744 179134

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest