Idei de entertainment pentru nuntile 2016

Idei de entertainment pentru nuntile 2016

Alegerea unui anumit tip de muzica  nu mai este la fel de simpla ca in trecut. Pentru ca spectacolul artistic sa fie complet, a decide intre o formatie muzicala si un DJ nu inseamna ca partea de entertainment este asigurata.

Exista totusi cateva solutii in acest sens. Iata cateva idei de entertainment pentru nuntile din 2016 pe care le poti folosi si tu la propriul eveniment pentru a asigura distractia oaspetilor:

DJ-ul si formatia angajata pot colabora

Nu intotdeauna un cuplu trebuie sa aleaga intre formatie si DJ. Pentru ca spectacolul muzicald de la nunta sa fie si mai interesant formatia care canta live poate colabora cu DJ-ul pentru a asigura partea de divertisment de la nunta.

Introdu in programul de nunta un show neobisnuit

Pentru a iesi in evidenta fata de alte nunti, cei care isi permit, pot angaja niste profesionisti care sa ofere un mic show muzical de aproximativ 20-30 minute. Muzica poate fi insotita de dans.

Mizeaza pe un sunet de calitate

Poti angaja la nunta cea mai buna formatie din lume, dar daca sunetul lasa de dorit, muzica lor nu suna asa cum ar trebui. Asigura-te ca ai in dotare un sistem audio de ultima generatie ce reda sunetul fidel. Fara servicii audio pro modernizate, muzica isi pierde din farmec, indiferent de stil sau de gen.

Dansurile de protocol nu mai sunt obligatorii

Chiar daca la nunta lipseste dansul tata-mireasa si soacra-mire, acest lucru nu afecteaza in mod obligatoriu partea de divertisment. Cu cat programul de dans este mai putin protocolar, cu atat invitatii vor petrece mai mult timp pe ringul de dans.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest