Alegerea divertismentului la nunta dupa locatie

Alegerea divertismentului la nunta dupa locatie
Alegerea divertismentului la nunta dupa locatie Alegerea divertismentului la nunta dupa locatie Alegerea divertismentului la nunta dupa locatie Alegerea divertismentului la nunta dupa locatie Alegerea divertismentului la nunta dupa locatie Alegerea divertismentului la nunta dupa locatie

O data cu alegerea locatiei de nunta si cu tema evenimentului, mirii trebuie sa se gandeasca si la animarea petrecerii. Divertismentul de la nunta este strans legat de locul in care se desfasoara nunta si implicit de spatiul avut la dispozitie.

Pentru a alege divertismentul potrivit la nunta, este necesar sa vizitezi locatia de nunta aleasa, sa vorbesti cu managerul restaurantului. In functie de facilitatile oferite, vei selecta mai usor programul de divertisment.

Incearca sa urmaresti in actiune o formatie de nunta in locatia aleasa de tine
Daca pana acum nu ai vazut live o formatie cantand in restaurantul ales pentru nunta, intreaba managerul cand ai putea sa vezi in actiune un band live. Daca acest lucru nu este posibil, trebuie sa stii ce spatiu au la dispozitie muzicantii pentru oameni si orchestra si cati invitati pot urca pe ringul de dans fara a se incomoda.

Divertisment pentru o nunta mica
Pentru o nunta intima cu putini invitati, alege o formatie mai mica. O formatie cu prea multi artisti si instrumente este zgomotoasa, daca sala de nunta este mai putin spatioasa, iar ambientul nu mai este placut in acest caz.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest