DJ nunta la un pret avantajos din Bucuresti!

DJ nunta la un pret avantajos din Bucuresti!

Pentru ca este sezonul nuntilor, daca esti in cautarea unui DJ profesionist pentru o nunta organizata in Bucuresti, poti obtine o oferta de pret avantajoasa de la echipa Dj.ro.

Te provocam la petrecere in Bucuresti, fie ca organizezi un eveniment privat, fie ca pui la cale o nunta cu multi invitati. Iti punem la dispozitie in aceasta toamna aparatura necesara la un raport calitate-pret foarte avantajos.

Oferta este destinata evenimentelor restranse de 50-75 invitati, dar si evenimentelor de maxim 200 de invitati. Pachetele de nunta au incluse in pret transportul si montajul.

Tu ramane doar sa decizi daca optezi pentru pachetul Silver, pachetul Gold sau doresti ceva mai elaborat.

De retinut: Indiferent ca optezi pentru cel mai ieftin pachet din oferta sau pentru cel mai scump, evenimentul tau va fi unul de succes. Alaturi de un DJ cu experienta care tine cont de preferintele muzicale ale mirilor, echipa Dj.ro iti pune la dispozitie contra cost masina de fum greu, confetti, artificii vulcani pentru dansul mirilor, proiectie gobo sau proiectie interactiva si plasme.

Oferta de pret completa o gasesti aici.

Fie ca doresti sa soliciti o oferta de pret personalizata, ai o intrebare despre Dj nunta, Dj botez sau doresti sa inchiriezi aparatura de ultima generatie, poti suna la numerele de telefon 0723 251301 / 0744 179134 sau poti accesa web site-urile www.dj.ro si www.inchiriere-plasme.ro.

Apeland la echipa Dj.ro vei gasi raspunsul dorit in maxim 24 de ore, dar si solutii practice pentru evenimentul tau. Contacteaza-ne cu incredere!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest