Compania 7: Noi reinventam buna dispozitie... de fiecare data cand avem ocazia!

Compania 7: Noi reinventam buna dispozitie... de fiecare data cand avem ocazia!
Compania 7: Noi reinventam buna dispozitie... de fiecare data cand avem ocazia! Compania 7: Noi reinventam buna dispozitie... de fiecare data cand avem ocazia! Compania 7: Noi reinventam buna dispozitie... de fiecare data cand avem ocazia! Compania 7: Noi reinventam buna dispozitie... de fiecare data cand avem ocazia! Compania 7: Noi reinventam buna dispozitie... de fiecare data cand avem ocazia! Compania 7: Noi reinventam buna dispozitie... de fiecare data cand avem ocazia!

A studiat psiho-sociologia, dar numai in timpul zilei. Seara lua chitara si canta. L-a ajutat mult, uneori cand trebuia sa invete inventa melodii avand ca versuri materia pentru care se pregatea. Muzica il face fericit, tocmai de aceea, prin muzica incearca sa-i faca si el fericit pe ceilalti.

Mihai Prejban

 

Mihai Prejban

A.k.a. Mitza, canta la chitara la fel cum canta Othello in urechile Desdemonei De ce aceasta comparatie? Pentru ca este de profesie actor. Cu un umor peste masura, simpla lui prezenta te va face sa te aprinzi ca un pom de Craciun.

Sorin Antonie

 

Sorin Antonie

Cunoscut si pentru darul de a vraji publicul, mai ales pe cel feminin pentru ca pasiunea pe care o depune in momentul interpretarii nu scapa niciodata domnisoarelor, Sorin este absolvent al Conservatorului din Bucuresti. S-a axat pe muzica clasica, participand la evenimente impreuna cu "Orchestra Tinerimea Romana", puse in scena la Ateneul Roman. In 2010, canta pe aceeasi scena cu Rona Hartner, pe care o acompania la pian!

Pagina 3/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest