Bon Jovi, fortat sa cante la o nunta. Imaginile video sunt graitoare

Bon Jovi, fortat sa cante la o nunta. Imaginile video sunt graitoare

Invitat in calitate de oaspete la nunta unui prieten din Florida, Jon Bon Jovi face spectacol fara voie atunci cand urca pe scena ca sa o acompanieze pe solista trupei Lourdes Valentin, scrie Brides.com.

Bon Jovi nu a vrut initial sa cante la receptia de nunta organizata in Miami de prietenul sau, dorindu-si sa o lase pe mireasa sa se bucure de propria petrecere si sa fie in centrul atentiei. In cele din urma a urcat pe scena, fara tragere de inima, dupa ce cantareata grupului Lourdes Valentin s-a dus la masa lui. Acesta a interpretat o parte din cunoscuta melodie "Livin' on a prayer", pe care a compus-o acum 20 de ani impreuna cu grupul amintit.

Solista formatiei angajate sa intretine atmosfera de la nunta din Miami a spus ca ea stia ca celebrul star rock se afla pe lista invitatilor si l-a intrebat inainte de nunta daca este dispus sa cante cu ea. Jon Bon Jovi a refuzat oferta. Cantareata nu s-a multumit cu un raspuns negativ si, o data ce s-a dat startul petrecerii, ea a inceput sa fredoneze impreuna cu formatia sa melodia "Livin' On A Prayer" ca sa il determine pe Bon Jovi sa urce pe scena.

Desi s-a simtit incomod din cauza situatiei create, Bon Jovi a urcat pe scena fortat de imprejurari si a continuat sa cante melodia amintita de la jumatatea ei incolo. Rezultatul poate fi urmarit in clipul video de mai jos.

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest