De la Hollywood, direct in Romania! O cunoscuta cantareata de la noi poarta tinutele marilor vedete

De la Hollywood, direct in Romania! O cunoscuta cantareata de la noi poarta tinutele marilor vedete

Atunci cand esti toata ziua in lumina reflectoarelor, trebuie sa acorzi o atentie aparte modului in care te prezinti in fata publicului. Inca de cand s-a lansat, Ianna Novac si-a ales cu mare grija tinutele, insa, acum a reusit sa lase pe toata lumea fara cuvinte.  De mai bine de o luna, soprana s-a lasat pe mana unui cunoscut designer de la noi, iar reactiile fanilor sunt cea mai buna dovada a faptului ca nu a gresit atunci cand a luat aceasta decizie.



Tinutele purtate in ultimele spectacole au facut furori, iar sutele de mesaje pe care aceasta le primeste vorbesc de la sine. Spectaculoasele rochii sunt creatia Ludmilei Corlateanu, designerul roman care si-a pus semnatura si pe tinutele unor nume mari de peste Ocean, precum cea purtata de Nicole Scherzinger la Premiile Oscar sau de cele cu care au facut senzatie la diferite evenimente Tyra Banks, Darby Stanchfield si nu numai.

“Cand am intrat prima data in atelierul Ludmilei am simtit ca trebuia sa ajung acolo dintotdeauna. A fost dragoste la prima vedere, parca erau facute pentru mine. Acela a fost momentul in care am stiut ca aceasta colaborare era scrisa undeva. Am mai imbracat rochii ale designerilor romani, dar e prima data cand am senzatia ca sunt ca o prelungire a mea. Si se pare ca nu m-am inselat pentru ca de fiecare data cand le-am purtat am primit numai reactii pozitive, iar asta ma bucura, e firesc”, a povestit Ianna.

A socat pe toata lumea cu o bluza “muzicala”.

In urma cu aproape doua saptamani, Ianna Novac a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata atunci cand si-a facut aparitia la o emisiune TV purtand o creatie a Ludmilei. Este vorba despre o bluza alba, vaporoasa, cu trena, ce are imprimata o partitura veritabila, apartinand compozitorului german Ludwig van Beethoven.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest