Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete

Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete
Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete Top 10: Cele mai scurte casnicii de vedete

Casatoriile dintre celebritati sunt binecunoscute ca fiind incapabile sa dureze. Este extrem de dificil sa gasesti un cuplu hollywoodian care sa dureze macar un an intreg. Putini sunt cei a caror iubire neconditionata dureaza in timp, intr-o lume glamour plina de tentatii. ViitoareMireasa.ro a pregatit pentru tine topul celor mai scurte casnicii dintre vedete.

1. Britney Speras si Jason Alexander – 55 ore

Ce sa mai vorbin de un an?! Celor doi le-au fost suficiente cateva zeci de ore ca sa realizeze ce eroare au comis. Au avut nevoie de doua zile si jumatate ca sa anuleze casatoria. Cantareata si prietenul ei cel mai bun au petrecut o seara de vis in Las Vegas si s-au trezit cu un certificat de casatorie. Sfatul nostru: nu consuma alcool in Vegas!

2. Cher si Gregg Allman – 9 zile

Iata un alt exemplu de Vegas-feerie! La doar trei zile dupa ce a divortat de Sony Bono, celebra Cher s-a casatorit cu muzicianul Gregg Allman. Cei doi au zburat catre Vegas in avionul privat al muzicianului si s-au casatorit acolo intr-o ceremonie intima. Cateva zile i-au fost suficiente cantaretei ca sa realizeze ca dragostea lui Gregg pentru droguri si alcool este mai mare decat dragostea pentru ea. Cei doi au divortat dupa 9 zile.

3. Eddie Murphy si Tracey Edmonds - 2 saptamani

Actorul s-a casatorit pentru a doua oara in 2008, intr-o ceremonie privata deosebit de romantica, in Polinezia Franceza. Cu toate acestea, dupa 2 saptamani, exact inainte ca cei doi sa se casatoreasca civil in America, Eddie Murphy a anulat totul. Motivele? Nu au fost dezvaluite presei nici in ziua de astazi.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest