Simona Gherghe a dezvaluit sexul bebelusului

Simona Gherghe a dezvaluit sexul bebelusului

Simona Gherghe va aduce pe lume primul ei copil in luna iunie a acestui an, scrie Libertatea.ro. Prezentatoarea TV a dezvaluit in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena 1 sexul bebelusului ei. Se pare ca blondina si partenerul sau de viata, Razvan Sandulescu vor avea o fetita.

„E un moment usor stanjenitor pentru mine sa vorbesc despre propria persoana, asa ca am invitat doi oameni care sa ma ajute: Roxana Iliescu si Mihai Morar. Mama mi-a spus ca voi avea baiat. Razvan mi-a spus ca e fata si uite, fata este. 100% e fata si e zodia Gemeni. O sa mai stau cateva luni aici. Ma simt foarte bine, nu am avut nici greturi. O sa fim noi doi, dar si mama. Ea e foarte fericita, ca e primul nepot în familie”, a declarat Simona Gherghe la Acces Direct.

Legat de nume, Simona si Ravan inca nu s-au decis, dar, inainte sa ramana insarcinata, prezentatoarea TV se gandea ca daca va avea o fetita, Miruna ar fi numele ideal.

Tot in cadrul emisiunii, Simona Gherge a dezvaluit ca sarcina i-a creat cateva probleme. In saptamana a opta, i-a aparut un hematom, motiv pentru care a fost obligata sa stea mai mult in pat. Acum Simona Gherghe este fericita ca urmeaza sa devina mama si asteapta cu nerabdare sa isi intalneasca micuta la inceputul verii 2017.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest