Simona Gherghe si Razvan Sandulescu au ales nasii pentru fetita lor

Simona Gherghe si Razvan Sandulescu au ales nasii pentru fetita lor

Simona Gherghe si iubitul ei, Razvan Sandulescu, au ales deja nasii de botez pentru fetita lor care se va naste in luna iunie, scrie Libertatea.ro. Desi nu a dat nume, vedeta TV a spus ca parintii spirituali ai micutei vor fi niste prieteni apropiati, care, de altfel, ii sunt si vecini.

"Nasii fetitei vor fi doi prieteni apropiati, care ne sunt, de altfel, si vecini", a afirmat Simona Gherghe intr-un interviu pentru mothersandthecity.ro. In acelasi interviu, moderatoarea TV a dezvaluit ce a simtit cand a aflat ca urmeaza sa devina mama si ce planuri are legate de fiica ei.

"A fost o mare fericire si cea mai mare dorinta implinita. E un copil dorit si deja foarte iubit. Si nu, nu a fost o surpriza, pentru ca ne pregateam de ceva vreme pentru bebe".

Pentru ca isi doreste sa aiba o fata independenta si sigura pe ea, Simona Gherghe spera ca nu va fi o mama extrem de protectoare. "As vrea sa o invat sa aiba curaj, sa fie un copil liber, sa stie sa ajute, sa fie empatica… Am o multime de proiectii in legatura cu ea. Iar de la mine, imi doresc sa nu fiu genul ala de mama-closca, sa nu fiu panicata (sper sa-mi iasa)".

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe este mai pregatita ca oricand sa devina mama. Ea a anuntat la inceputul acestei saptamani ca este insarcinata cu primul ei copil si ca urmeaza sa nasca la inceputul verii o fetita.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest