Camelia Potec si fostul ei antrenor Philippe Lucas, la un pas de nunta?

Camelia Potec si fostul ei antrenor Philippe Lucas, la un pas de nunta?

Revistele mondene din Franta au dezvaluit ca intre Camelia Potec si fostul ei antrenor de natatie, Philippe Lucas exista o relatie amoroasa, scrie Click.ro.

Presedinte al Federatiei de Natatie si fosta campioana olimpica la proba de 200 metri liber, Camelia Potec si-a tinut la distanta viata privata de camerele de luat vederi, desi a fost vazuta la evenimente mondene in compania unor barbati faimosi, cum este miliardarul Ion Tiriac.

Desi anul trecut se intalnea cu un barbat pe nume Alexandru, revistele din Hexagon au scris despre Camelia Potec ca se iubeste cu Philippe Lucas (52 ani), cel care a antrenat-o timp de aproximativ patru ani. Mai mult de atat, cei doi au si planuri de casatorie.

Potrivit revistelor franceze, Lucas si Potec au petrecut in luna aprilie cateva zile la St. Tropez unde s-au relaxat impreuna cu un grup de prieteni. Cu aceasta ocazie, Lucas si-ar fi anuntat amicii ca urmeaza sa faca nunta cu actuala sa iubita, dar inca nu au stabilit detalii legate de eveniment.

Pana in momentul de fata, nu exista informatii oficiale despre articolele aparute in presa franceza si prin urmare, toate detaliile legate de viata cuplului Camelia Potec-Phillipe Lucas nu pot fi confimate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest