Rita Muresan planuieste sa se marite in 2018

Rita Muresan planuieste sa se marite in 2018

Dupa un mariaj esuat si mai multe relatii sentimentale nereusite, creatoarea de moda Rita Muresan planuieste sa se marite in 2018, scrie Wowbiz.ro. Aceasta simte ca viata ei s-a schimbat radical de aproximativ doi ani, de cand in viata ei a intrat actualul ei iubit, Paul Atanasiu.

Designerul se afla in prezent intr-un turneu prin tara, pentru a sustine niste seminarii despre terapia cu ingeri. Fericita ca in sfarsit si-a gasit sufletul pereche, Rita Muresan a dezvaluit in cadrul unei emisiuni TV motivul pentru care intentioneaza sa se marite in 2018.

"Anul 2016 a fost un an paradoxal pentru multi dintre noi. Viata ne-a cam dat cu capul de pereti. Am avut un an dificil. Imi doresc foarte tare ca 2017 sa fie un an mult mai bun. Este an de vibratie 1, e un an care incepe un nou ciclu, un an mai bun. Ma marit anul viitor pentru ca este an cu vibratie 2", a marturisit Rita Muresan.

Fosta Miss Romania se pare ca este mai fericita ca oricand, chiar daca a inceput sa piarda din nou lupta cu kilogramele. Aceasta a divortat de Nelu Muresan, tatal celor doua fete ale sale in urma cu zece ani, iar acum este gata sa isi relanseze viata sentimentala alaturi de Paul Atanasiu. Viitorul sot al Ritei Muresan este sunetist in band-ul lui Tavi Clonda si are doi copii din prima sa casatorie.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest