Red Hot Chili Peppers concerteaza in premiera in Romania! Vezi aici de cat costa biletele!

Red Hot Chili Peppers concerteaza in premiera in Romania! Vezi aici de cat costa biletele!

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2012, confirmat in sfarsit: Red Hot Chili Peppers live pentru prima data in Romania, pe 31 august! Organizat de Emagic, concertul va fi inclus in turneul de promovare a celui mai recent album Red Hot Chili Peppers, „I’m With You”, si se va desfasura pe National Arena.

Fanii Red Hot Chili Peppers vor putea cumpara bilete pentru urmatoarele categorii de preturi:  130 de lei (gazon), 275 de lei (Gold Circle), 155 de lei, 185 de lei, 215 lei, 265 de lei, 305 lei, 375 de lei, respectiv 495 de lei.

Biletele pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, dar si prin reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria "Mihai Eminescu" si la Sala Palatului.

Imbinand rock-ul cu accente de funk, punk, hip-hop si rock psihedelic, Red Hot Chili Peppers si-a creat un stil unic ce i-a adus nu doar statutul de trupa cult a muzicii rock, ci si vanzari in peste 70 de milioane de exemplare a celor zece albume de studio lansate in cariera!

De-a lungul celor aproape treizeci de ani de cariera, Red Hot Chili Peppers a lansat 40 de single-uri, „Under the Bridge”, „Californication”, „Dani California”, „Give it Away”, „Scar Tissue” sau „Otherside” fiind doar cateva dintre hit-urile pe care publicul roman va avea ocazia sa le asculte live, in premiera, anul viitor la Bucuresti.


Nominalizata de cincisprezece ori la premiile Grammy, Red Hot Chili Peppers a castigat sapte, inclusiv premiul pentru Best Hard Rock Performance (cu piesa „Give it Away”), Best Rock Song (cu piesele „Scar Tissue” si „Dani California”) si Best Rock Album (cu „Stadium Arcadium”), alaturi de acestea CV-ul trupei incluzand si cinci trofee MTV Music Video Awards, precum si patru American Music Awards.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest