Pippa Middleton este amanta unui om de afaceri? Ce spune Casa Regala de presupusa ei relatie?

Pippa Middleton este amanta unui om de afaceri?  Ce spune Casa Regala de presupusa ei relatie?
Pippa Middleton este amanta unui om de afaceri?  Ce spune Casa Regala de presupusa ei relatie? Pippa Middleton este amanta unui om de afaceri?  Ce spune Casa Regala de presupusa ei relatie? Pippa Middleton este amanta unui om de afaceri?  Ce spune Casa Regala de presupusa ei relatie? Pippa Middleton este amanta unui om de afaceri?  Ce spune Casa Regala de presupusa ei relatie? Pippa Middleton este amanta unui om de afaceri?  Ce spune Casa Regala de presupusa ei relatie? Pippa Middleton este amanta unui om de afaceri?  Ce spune Casa Regala de presupusa ei relatie? Pippa Middleton este amanta unui om de afaceri?  Ce spune Casa Regala de presupusa ei relatie?

Pippa Middleton devenita celebra datorita surorii ei, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a starnit un scandal monstru in Marea Britanie.

Presa tabloida a relatat pe larg despre desele ei intaliniri cu omul de afaceri Ben Goldsmith.

Se pare ca Pippa Middleton a fost surprinsa in mai multe randuri cu omul de afaceri Ben Goldsmith despre care se stie faptul ca este insurat. Apropierea dintre acestia ar fi dus la despartirea dintre Pippa si fostul sau logodnic, Alex Loudon.


Pippa Middleton l-a cunoscut pe omul de afaceri Ben Goldsmith la o petrecere, cand inca se intalnea cu Alex Loudon, relateaza New York Post.

"Flirtul din ce in ce mai evident dintre Pippa si Ben este motivul pentru care Alex a rupt logodna cu Pippa. Ea si Ben se suna regulat, isi scriu si ies la cina impreuna", a declarat o sursa apropiata surorilor Middleton.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest