Oana Sarbu si Robert Turcescu s-au despartit dupa 10 ani de relatie

Oana Sarbu si Robert Turcescu s-au despartit dupa 10 ani de relatie

Oana Sarbu si Robert Turcescu s-au despartit discret dupa o relatie care a durat aproape zece ani. Separarea a avut loc in urma cu sase luni, insa cei doi au pastrat tacerea pentru ca, Alex, baietelul adoptat de cantareata in 2010 sa nu fie afectat.

Satula sa fie singura care se implica afectiv 100% in relatia de cuplu, Oana a decis sa se desparta de vedeta postului B1TV din cauza lipsei dispozitiei de a oferi din partea lui Robert: "Mi-am propus sa nu mai repet experientele care m-au marcat negativ. N-as mai merge pana intr-atat incat sa ma las pe mine deoparte, sa-i fac bine doar celuilalt. Incerc sa inteleg ce mi se intampla si sa raportez totul la mine, nu la relatii. Aici e zona in care-mi caut echilibrul", a spus cantareata intr-un interviu acordat revistei Ok Magazine in luna martie si de care Oana aminteste pe pagina sa de Facebook.

Oana Sarbu, fire boema si independenta dupa cum singura se autocaracterizeaza in interviul amintit, considera ca o relatie implica multe lucruri, iar in momentul in care ai un copil, prioritatile se schimba automat: "O relatie presupune o investitie si o munca de zi cu zi, pe care nu esti intotdeauna dispus s-o faci. Iar pentru firile mai libertine, mai boeme, e foarte greu sa tot stai sa construiesti".

Implinita afectiv in relatia cu fiul ei, Oana a mai declarat ca nu simte lipsa unui barbat. Chiar daca ruptura s-a produs in 2013, Oana Sarbu si Robert Turcescusa continua sa aiba grija la fel de mult de educatia fiului adoptiv.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest