Adrian Mutu si Sandra fac nunta si botezul in aceeasi zi

Adrian Mutu si Sandra fac nunta si botezul in aceeasi zi

Adrian Mutu si Sandra se pregatesc intens in aceste zile pentru doua evenimente importante din viata lor. Cuplul a stabilit sa faca nunta si botezul in aceeasi zi: pe 6 octombrie, scrie Libertatea.ro.

Desi nu se da in vant sa se ocupe de organizarea evenimentelor de mare amploare, fostul fotbalist roman va face un efort sa ii faca Sandrei pe plac si sa o duca la altar, in aceeasi zi in care fiul lor va prima taina botezului.

” Nu-mi plac aceste lucruri, pregatirile, invitatii foarte multi, biserica, restaurantul – sunt lucruri care nu imi plac, dar m-am obisnuit sa spun asa, sunt la a treia casatorie.”, a declarat Adi Mutu pentru Antena 1. In ciuda acestei declaratii, Briliantul se va casatori religios din nou, iar la nunta lui sunt asteptati peste 300 de invitati.

Adrian Mutu si Sandra s-au casatorit civil in acest an, chiar de Ziua Indragostitilor. Cei doi au devenit parintii unui baietel in luna aprilie si, cum isi doresc sa fie o familie crestina in adevaratul sens al cuvantului, acestia au decis sa faca si cununia religioasa in aceasta toamna.

Adrian Mutu a trecut pana acum prin doua casatorii si tot atatea divorturi. Fostul sportiv are un baiat cu prima sa sotie, Alexandra Dinu si doua fete cu Consuelo.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest