Adrian Mutu si Sandra Bachici si-au botezat fiul si s-au casatorit religios

Adrian Mutu si Sandra Bachici si-au botezat fiul si s-au casatorit religios

Adrian Mutu si Sandra Bachici au avut dubla petrecere in aceeasi zi. Ei si-au botezat fiul si s-au casatorit religios pe data de 15 octombrie, scrie Libertatea.ro.

Daca in prima parte a zilei Adrian Mutu si Sandra au mers la biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Pipera pentru ca micutul Tiago Adrian (6 luni) sa primeasca taina botezului, dupa aceea s-au pregatit de propria nunta.

La nunta au participat aproximativ 300 de invitati, iar mirii au ales doua perechi de nasi: pe Cosmin Contra si sotia lui, Alina, si pe Eduard si Beatrice Stancioiu. Adrian Mutu si Sandra si-au unit destinele in fata Domnului la biserica “Sf. Spiridon cel Nou” din Bucuresti, iar receptia de nunta s-a desfasurat la restaurantul Le Chateau unde invitatii au fost tratati cu bucate alese. Printre specialitatile din meniu se numara para fiarta in vin cu branza Camembert, tentacul de caracatita in sos de conopida mov si butterfish in crusta mixta cu jeleu din flori de hibiscus.

Pentru acest eveniment important Sandra a pregatit trei rochii, iar la cununia religioasa a stralucit intr-o rochie de mireasa sirena. Nici Adrian Mutu nu s-a lasat mai prejos si a imbracat doua costume la nunta. Acestia au cheltuit doar pentru tinutele de la ceremonie in jur de 25000 de euro.

Adrian Mutu si Sandra s-au cununat civil in acest an, chiar de Ziua Indragostitilor si tot in 2017 au devenit si parinti.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest