Nunta extravaganta de doua milioane de dolari

Nunta extravaganta de doua milioane de dolari

Fiul unui miliardar din Armenia, pe nume Sargis Karapetian (23 ani) si iubita lui, Salome Kintsurasvili (25 ani) au avut parte de o nunta de poveste al carei cost se estimeaza ca a depasit doua milioane de dolari, scrie Libertatea.ro.

Petrecerea a avut loc la un restaurant faimos din Moscova, iar divertismentul a fost asigurat de formatia Maroon 5, care a primit pentru prestatie minim 500.000 dolari, potrivit Daily Mail.

Mireasa a facut spectacol, ea afisandu-si la nunta trei tinute, una mai extravaganta decat cealalta. Detinatoare a unui magazin de haine vintage, Salome a purta o rochie marca Elie Saab, o rochie semnata de Alessandra Rich si una in stil traditional.

Pentru a-si completa tinuta, mireasa a purtat tiara cu diamante a actritei Carey Mulligan din filmul Marele Gatsby. Cert este ca bijuteriile au costat nu mai putin de 200.000 dolari. Si pentru ca nunta sa fie cu adevarat fabuloasa, la eveniment au participat aproximativ 500 de invitati care s-au simtit ca in basme, avand in vedere ca restaurantul a fost decorat sa arate precum o padure.

Sargis Karapetian este fiul lui Samvel Karapetian, un om de afaceri din industria imobiliara a carui avere este estimata la patru miliarde de dolari si ocupa pozitia 28 in topul celor mai bogati oameni din Rusia.

Foto: Libertatea.ro

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest