Scandal regal. Fosta iubita a Printului Nicolae a nascut o fetita

Scandal regal. Fosta iubita a Printului Nicolae a nascut o fetita

Activista Nicoleta Carjan a nascut o fetita in urma relatiei sale secrete cu Printul Nicolae de care s-a despartit intre timp. Aceasta a povestit pe blogul sau intreaga aventura a nasterii, oferind cateva detalii si despre felul in care a decurs sarcina.

Desi fostul ei iubit a avertizat-o ca daca nu face avort vor avea de suferit amandoi, Nicoleta este fericita ca a pastrat copilul, chiar daca pe Printul Nicolae aceasta relatie l-a costat titlul de mostenitor al Casei Regale la pachet cu toate pierderile materiale ce decurg din retragerea titlului nobiliar.

Nicoleta a devenit mama in urma cu o saptamana si si-a botezat fetita Iris Anna. Micuta a primit scorul Apgar 10, iar mama sa a postat pe blog o fotografie in care se bucura de fiica ei, imediat dupa nastere.

Nicoleta Carjan si Printul Nicolae au trait o scurta poveste de dragoste inceputa primavara trecuta, in timpul caravanei "Cartile copilariei pe bicicleta" la care a participat si nepotul Regelui Mihai. Dupa cateva seri romantice petrecute impreuna, activista pentru mediu a aflat in iulie 2015 ca este insarcinata si s-a decis sa pastreze copilul.

Spirala colorata este locul in care poti sa citesti cum s-au derulat cele 38 de saptamani de sarcina ale Nicoletei si cum a decurs nasterea la o clinica privata. Tot aici Nicoleta Carjan arata ca desi a dorit sa nasca sub apa, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu planurile sale initiale, asa ca in cele din urma a fost nevoita sa accepte cezariana, in detrimentul nasterii naturale.

Foto: Spiralacolorata.ro

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest