Mariah Carey, parasita de iubitul miliardar inainte de nunta

Mariah Carey, parasita de iubitul miliardar inainte de nunta

Mariah Carey a fost parasita de iubitul ei miliardar, australianul James Packer (48 de ani) chiar inainte de nunta, scrie publicatia australiana Womansday.com.au. Se pare ca acesta s-a saturat de cheltuielile extravagante ale cantaretei, dar si de faptul ca diva isi expune viata personala intr-un reality show.

Chiar cand parea ca Mariah Carey si-a gasit fericirea in bratele celui mai ravnit burlac din Australia, cantareata americana a fost lasata cu ochii in soare. Vestea a fost confirmata de apropiatii mogulului australian. In urma separarii, Mariah a ramas cu o amintire pretioasa de la fostul iubit. Este vorba despre inelul de logodna in valoare de 10 milioane pe care l-a primit de la Packer in luna ianuarie a acestui an, atunci cand a fost ceruta in casatorie.

Despartirea dintre Mariah Carey si James Packer nu a fost ceva surprinzator pentru familia miliardarului, dar nici pentru cunoscutii artistei. Nu este pentru prima data cand Mariah este parasita de un barbat din cauza lucrurilor ostentative pe care le solicita din partea iubitilor ei.

Carey si Packer erau impreuna de anul trecut, cand s-au cunoscut in orasul cazinourilor, Las Vegas. Apropiatii miliardarului nu au fost niciodata de acord cu relatia lor, iar acum acestia rasufla usurati ca povestea de dragoste s-a incheiat.

Problemele in viata de cuplu au aparut inca de acum cateva luni, cand Mariah a refuzat sa mearga in Sydney. Australia, pentru a lua parte la ziua de nastere a lui Gretel, sora lui James. Cuplul a devenit tot mai distant in ultimele luni, de cand Mariah a inceput sa dedice o mare parte din timp show-ului TV despre viata ei, in care James Packer a refuzat sa se expuna.

Pana in momentul de fata, Mariah Carey nu a facut o declaratie oficiala despre despartire si nici nu a sters fotografiile pe care le are cu James Packer pe conturile ei de socializare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest