Cele mai longevive cupluri de vedete

Cele mai longevive cupluri de vedete

In randul vedetelor, relatiile de lunga durata sunt o raritate, dar exista cateva cupluri faimoase al caror mariaj dureaza de ceva vreme. Am selectat 15 dintre cele mai longevive cupluri de vedete a caror relatia a inceput in urma cu multi ani si continua sa reziste si astazi.

In ciuda suisurilor si coborasurilor pe care le-au traversat cupluri precum Beyonce si Jay-Z si a numeroaselor zvonuri despre despartire, vedetele din aceasta lista au gasit reteta fericirii si incearca sa reziste impreuna si de aici incolo.

Jay Z si Beyonce sunt impreuna de pe la inceputul anilor 2000, dar celelalte 15 cupluri din lista au relatii care au inceput mult mai devreme, cum este cazul actritei Meryl Streep sau Goldie Hawn. Toate aceste cupluri merita aplauzele noastre pentru felul in care au stiut sa isi gestioneze problemele, dar mai ales sa treaca testul timpului, in ciuda faptului ca sunt persoane publice si s-au aflat mereu in lumina reflectoarelor.

In galeria foto alaturata vei vedea poze cu vedetele tale favorite. Afla chiar acum care sunt cele 15 relatii de lunga durata din lumea celebritatilor, cand au inceput povestile lor de dragoste si de cati ani rezista impreuna.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest