Kim Kardashian si Kanye West s-au casatorit oficial la Florenta

 Kim Kardashian si Kanye West s-au casatorit oficial la Florenta

Dupa ce au petrecut la Paris aproape o saptamana in ajun de nunta, Kim Kardashian si rapper-ul Kanye West s-au casatorit oficial sambata la Forte di Belvedere in Florenta, Italia.

Rich Wilkerson J, un pastor din North Miami a oficiat ceremonia religioasa, in timp ce o veche prietena a familiei Kardashian si organizator de nunti Sharon Sacks a planificat nunta cuplului.

Andrea Bocelli a cantat "Con te Partiró" in timp ce Kim a defilat spre altarul plin de flori la bratul lui  Bruce Jenner, tatal vitreg al miresei, iar pe durata ceremoniei celebrul cantaret italian a interpretat si alte melodii cunoscute din bogatul sau repertoriu muzical.

In timpul ceremoniei, oaspetii au izbucnit in aplauze de doua ori - in primul rand cand s-au sarutat proaspetii insuratei, iar apoi cand faimosii miri au fost declarati oficial sot si sotie. Juramintele au fost intime si rostite aproape in soapta.

Carduri de escorta efectuate la Los Angeles i-a ajutat pe oaspeti sa isi ocupe locurile la mesele gravate in marmura. Cardurile in alb-auriu au completat schema cromatica a intregului eveniment.


Desi initial se credea ca cei doi se casatoresc la Paris din cauza vizitelor frecvente intreprinse in Orasul Luminilor, in cele din urma cuplul american a ales ca locatie de nunta un castel din Florenta, orasul in care Kim a celebrat implinirea a 32 de ani si a conceput impreuna cu actualul ei sot primul lor copil. Fort di Belvedere este o fortareata impunatoare ce dateaza din secolul al 16-lea. Aceasta a fost construita initial pentru a proteja orasul italian șsi palatul renascentist din Florenta de atacatori.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest