Sotia lui Jorge este insarcinata. Artistul spera sa aiba un baiat

Sotia lui Jorge este insarcinata. Artistul spera sa aiba un baiat

Sotia lui Jorge este insarcinata, iar artistul spera ca de aceasta data sa aiba un baiat, scrie Libertatea.ro. Cantaretul George Papagheorghe, alias Jorge si sotia lui, Ramona, au aflat de curand ca vor deveni parinti. Pentru ca ambii au cate o fata din casnicia anterioara, spera ca de data aceasta sa devina parinti de baiat.

Ramona a ramas insarcinata fara sa urmeze vreun tratament. Cei doi isi doreau sa isi mareasca familia inca de acum doi ani, insa acest lucru nu s-a intamplat pana acum. Atat viitorii parinti, cat si fetitele lor se bucura ca in familia lor va aparea un bebelus peste cateva luni, insa momentan nu se stie sexul copilului.

O sa aflam peste doua saptamani maxim ce este. E un moment extraordinar penru noi si suntem foarte fericiti. (…) De doi ani ne doream copii. (…) Si uite, cand ne-am relaxat si ne-am eliberat asa de stres, s-a intamplat. (…) Cand lucrezi la un bebe… stii cum e: cand te suna. (…) Nu a urmat niciun tratament, asa a vrut Dumnezeu. (…) Nu, nu avem niciun nume pregatit nici pentru fata, nici pentru baiat. Ramona e foarte bine, e plecata acum in interes de serviciu. Nu a avut nicio treaba cu greturile. (…) Fetele sunt foarte incantate, aveam foarte multe emotii. Cea mica a spus: «De patru ani imi doresc momentul asta.», iar cea mare: «Ce mult ma bucur pentru voi!»", a declarat George la Antena Stars.

Jorge si Ramona s-au casatorit in august 2013, la numai cateva luni dupa ce s-au cunoscut.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest