Jojo si Paul Ipate vor deveni parinti de fetita

Jojo si Paul Ipate vor deveni parinti de fetita

Catalina Grama, cunoscuta publicului cu pseudonimul de Jojo si iubitul ei, actorul Paul Ipate vor deveni parinti, scrie Libertatea.ro. Jojo a dat vestea cea mare in cursul zilei de ieri, 13 iulie chiar pe blogul sau. Artista a marturisit ca ea si Paul Ipate sunt foarte fericiti ca vor deveni parinti de fetita. De asemenea, fiul lui Jojo, isi dorea o sora inainte ca aceasta sa existe.

„Eu si Paul vom avea o fetita. Nu exista nicio veste mai frumoasa pe care as fi putut sa v-o dau si nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi parinti si ne simtim binecuvantati pentru ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a cunoaste iubirea ca parinte.

Achim este foarte incantat ca familia noastra se va mari. De fapt, el a fost cel care a spus ca isi doreste o surioara inainte ca ea sa existe macar, asa ca noi credem ca el a chemat-o.   Abia asteptam sa va spun!! Daca ati sti de cate ori am vrut sa va scriu… Insa acum am simtit ca e momentul potrivit, iar eu cred ca trebuie sa iti urmezi inima de fiecare data in viata.  Cand am aflat… am plans si am ras in acelasi timp si m-am simtit cu adevarat binecuvantata.”

Sursa foto: Blog www.catalinagrama.com

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest