Jojo si Paul Ipate au devenit parinti

Jojo si Paul Ipate au devenit parinti

Dupa noua luni de asteptare, Jojo (alias Alexandra Catalina Grama) si Paul Ipate au devenit parintii unei fetite perfect sanatoase, anunta Libertatea.ro. Actrita a nascut prin cezariana in cursul zilei de marti, 10 ianuarie o fetita adorabila, facandu-l pe aceasta cale pe actorul Paul Ipate tata pentru intaia oara. Jojo (35 ani) mai are un baietel dintr-o relatie anterioara.

La scurta vreme dupa nastere, Jojo a postat un mesaj pe contul ei de Facebook in care isi anunta admiratorii ca s-a nascut ”Zanuta” ei si dezvaluie numele micutei: ”Zanuta noastra a venit pe lume! Astazi s-a nascut Zora Maria Ipate si lumea a zambit primind-o in bratele sale. Eu si Paul ne simtim binecuvantati si fericiti ca totul a fost bine si lin si ca ne putem strange in sfarsit in brate minunea de fetita. Le multumim din toata inima tuturor ce ne-au fost alaturi in acest moment plin de emotie.

Va multumesc din inima tuturor celor de aici pentru toata atentia si pretuirea pe care ni le oferiti in fiecare clipa. Zora doarme linistita la pieptul meu cu obrajorii ei de petale si stiu ca in acest moment sunt cea mai fericita mamica din lume. Iubesc si sunt iubita asa cum nu am mai fost vreodata si am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim si pe Zora”,  a scris Jojo pe contul de socializare.

Asa cum Jojo a vrut sa ii tina la curent pe fanii sai cu evolutia sarcinii, tot la fel artista a tinut sa explice cum a ales numele copiilor sai si ce semnifica numele Zora.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest