Iulia Albu intentioneaza sa se recasatoreasca si sa aiba inca doi copii

Iulia Albu intentioneaza sa se recasatoreasca si sa aiba inca doi copii

Divortata de Mihai Albu din 2013, fashion editorul Iulia Albu intentioneaza sa se recasatoreasca la un moment dat si sa aiba inca doi copii, scrie Libertatea.ro.

Jurata emisiunii ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D a recunoscut ca exista un barbat special in viata ei si fie ca isi va intemeia o noua familie cu acesta sau nu, cert este ca Iulia Albu are de gand sa nu ramana singura.

”Fireste, sigur ca ma gandesc sa ma recasatoresc! Mie imi place foarte mult aceasta notiune de familie si tot ce implica ea. Imi doresc inca doi copii!”, a declarat fosta sotie a creatorului de pantofi Mihai Albu.

Iulia Albu a fost casatorita cu designetul Mihai Albu aproape noua ani, iar mariajul lor a durat din 2004 si pana in 2013. Cei doi au incercat sa se impace de mai multe ori de dragul Mikaelei, dar de fiecare data au esuat.

In 2015 Iulia spunea ca a renuntat sa mai poarte pantofii creati de fostul ei sot deoarece Mihai Albu nu mai este un brand consacrat. Acum fashion editorul a revenit la sentimente mai bune fata de creatorul de pantofi, aceasta declarand ca din cand in cand poarta pantofi marca Mihai Albu daca se asorteaza la imbracaminte, desi este fan Valentino, Dolce, Cavalli si Louboutin.

Ajunsa la varsta de 35 de ani, Iulia spera sa se recasatoreasca. Deoarece este foarte discreta in privinta vietii sale private, momentan nu se stie care este urmatorul pas pe care il va face pe plan personal.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest