Minori sirieni exploatati in fabricile de haine din Turcia

 Minori sirieni exploatati in fabricile de haine din Turcia

In urma unei anchete desfasurate de jurnalistii britanici, s-a descoperit ca o multime de minori sirieni sunt exploatati in fabricile de haine din Turcia. Acestia realizeaza articole vestimentare pentru Europa in schimbul unui venit sub media pietei, se arata in raportul BBC.com.

Turcia este una dintre destinatiile preferate ale retailerilor de haine, iar copiii sirieni, obligati sa isi castige existenta, sunt nevoiti sa lucreze din greu in aceste fabrici. Acesta este un fapt constatat de reporterii britanici care au intervievat cativa muncitori imigranti din Siria. Imigrantii sirieni lucreaza la "negru" in fabricile de confectii din Turcia in ture de pana la 12 ore pe zi, iar cei care nu tin pasul sunt aruncati ca niste carpe.

Conform anchetei realizate de jurnalistii englezi, s-a constatat ca mai multe marci din industria textila beneficiaza de pe urma exploatarii copiilor sirieni, refugiati in Turcia. Dintre aceste branduri amintim Marks and Spencer, Zara, Mango si Asos.

Afla mai multe informatii despre minorii din Siria exploatati in fabricile de haine turcesti citind integral articolul Copiii refugiati din Turcia fac haine pentru magazine din UK pe TotulDespreRochii.ro.

Foto: Yahoo.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest