Ilinca Vandici se pregateste de nunta

 Ilinca Vandici se pregateste de nunta

Dupa ce a aflat ca va aduce pe lume un baietel pe la jumatatea verii 2017 si a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Andrei Neacsu, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil!" se pregateste intens de nunta, scrie Libertatea.ro.

Ilinca Vandici si Andrei nu au stabilit inca data evenimentului, dar deja isi imagineaza cum va fi unul dintre cele mai importante momente din viata lor. Vedeta postului Kanal D isi doreste ca fiul ei sa fie zodia Leu, iar la nunta sa poarte o rochie atipica, nu una clasica.

„Imi doresc sa nasc pe 22 iulie ca sa fie Leu. Imi doresc sa fie Leu, nu Rac. Experimentam fericirea absoluta", a spus Ilinca Vandici pentru viva.ro. Ilinca a facut cateva dezvaluiri si despre nunta. „Nu va fi un eveniment restrans. Nu voi purta o rochie de mireasa tipica. O sa aleg ceva atipic”, a spus ea.

Cat despre relatia mama-fiu, Ilinca nu crede in pedepse, ci intr-o relatie deschisa, bazata pe sinceritate: „As vrea sa vorbesc cu el, sa-l las sa aleaga, nu cred in pedepse, in bataie. Cred in inteligenta copilului si in maturitatea noastra ca adulti”, a mai declarat Ilinca Vandici pentru aceeasi sursa.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest