Ilinca Vandici, Alexandra Badoi si Iulia Parlea, sexy si ultra-femininein rochii Cristallini!

Ilinca Vandici, Alexandra Badoi si Iulia Parlea, sexy si ultra-femininein rochii Cristallini!

Ce au in comun Ilinca Vandici, Alexandra Badoi si Iulia Parlea? Toate sunt tinere, frumoase, au o cariera in televiziune si arata "ravasitor" in rochii de seara!

Alexandra Badoi, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Observatorului a participat la inaugurarea magazinului Roberto Cavalli, din Capitala, unde s-a facut remarcata printr-o tinuta eleganta, de la Cristallini Boutique. Considerata una dintre cel mai bine imbracate vedete care au participat la acest eveniment, prezentatoarea Antenei1 a optat pentru o rochie din dantela neagra, model sirena care i-a conturat silueta perfecta si i-a pus in valoare decolteul sexy.

La fel de atragatoare a fost si vedeta Digi24, Iulia Parlea. Prezentatoarea stirilor sportive a participat la premiera filmului "Mamaia", de la CinemaPro, unde a purtat o rochie Cristallini Limited Edition, din catifea elastica cu paiete aplicate in zona bustului. Iulia a fost in centrul atentiei, atragand priviri admirative si acaparand obiectivele aparatelor foto.

La premiera aceluiasi film, a participat si prezentatoarea "Can-Can TV", Ilinca Vandici. Fan declarat al rochiilor de cocktail de la Cristallini, ea a preferat vineri seara un model diafan, din voal de matase naturala, intr-un frumos joc cromatic de bej si negru. Bustul cu aspect de corset a adus un plus de sex-appeal tinutei.  

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest