Iata ce inel de logodna a primit Amal Alamuddin de la George Clooney

Iata ce inel de logodna a primit Amal Alamuddin de la George Clooney

Actorul american George Clooney, ultimul burlac de la Hollywood, s-a logodit recent cu iubita lui, Amal Alamuddin, conform revistei People.

Se pare ca actorul american, sagetat de Cupidon a ingenuncheat in fata lui Amal si i-a oferit un inel de logodna de sapte carate, incrustat cu un pretios smarald. Fericitul eveniment s-a produs pe 22 aprilie.

Inelul de logodna purtat de Amal pe inelarul de la mana stanga a putut fi vazut la un dineu privat la care domnisoara avocat a luat pranzul impreuna cu logodnicul sau. Lor li s-au alaturat la masa Cindy Crawford si sotului acesteia, Rande Gerber, care isi aniversa cei 52 de ani.


Amal Alamuddin (36 de ani), de origine libaneza este o avocata britanica, specializata la Oxford in drept international si drepturile omului.

Cuplul Clooney - Alamuddin si-a facut prima aparitie publica, in octombrie, la Londra, potrivit revistei People. De atunci, starul hollywoodian si iubita sa au fost vazuti impreuna la New York si in vacante petrecute in Dubai, Tanzania si Seychelles. Cuplul nu a hotarat deocamdata data casatoriei, dar o sursa apropiata celor doi crede ca au intentia sa ramana impreuna pentru totdeauna.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest