Gabriel Cotabita se insoara in curand. Vezi cand va imbraca artistul costumul de mire

Gabriel Cotabita se insoara in curand. Vezi cand va imbraca artistul costumul de mire

Gabriel Cotabita si iubita lui, Alina au stabilit data nuntii pentru aceasta toamna. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca pe 9 octombrie, cu trei saptamani inainte ca artistul sa implineasca 61 de ani, scrie Click.ro.

Desi solistul a jurat ca nu se mai insoara vreodata dupa prima casatorie, acum s-a razgandit, la aproape 20 de ani de la divort. Alina l-a convins sa mearga din nou la altar dupa ce i-a demonstrat ca il iubeste neconditionat si i-a fost alaturi permanent atunci  cand a suferit un stop cardiorespirator si a fost in coma.

”A acceptat cererea mea in casatorie, suntem logoditi. Am cerut-o cand am iesit din coma, chiar de aniversarea ei. Noi aveam in plan sa ne casatorim. Pot spune ca sunt extrem de linistit si fericit langa Alina. Sunt usor uimit de faptul ca am facut asta, ca i-am cerut sa se marite cu mine", a declarat artistul la inceputul anului.

Prin urmare, in aceasta toamna, Gabriel Cotabita va imbraca pentru a doua oara in viata costumul de mire. Artistul se va casatori cu iubita sa la Clubul Fratelli din Bucuresti, iar la eveniment sunt asteptati 150 de invitati.

Gabriel Cotabita a fost insurat timp de 19 ani cu Ioana Nagy (58 ani), profesoara de limba italiana care i-a daruit trei fete: pe Aela (35 de ani) si pe gemenele Eliza si Milena (28 de ani). Cei doi au divortat in 1997. De atunci si pana in urma cu trei ani cand a cunoscut-o pe Alina, artistul a fost vazut in compania mai multor femei, insa nici una nu l-a convins sa renunte la burlacie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest