Sotia lui Gabriel Cotabita vrea sa-l faca tata pe artist

Sotia lui Gabriel Cotabita vrea sa-l faca tata pe artist

Desi este trecut de prima tinerete si are deja trei fete adulte, Gabriel Cotabita s-ar putea sa devina tata in viitorul apropiat. Sotia sa, Alina, care este mai tanara decat Cotabita cu aproape 30 de ani, isi doreste sa aiba un copil, insa nu pune presiune asupra cantaretului, scrie Libertatea.ro.

Aceasta le-a povestit apropiatilor ca si-ar dori foarte mult sa devina mama, dar momentan vrea sa se asigure ca starea de sanatate a artistului este buna. Desi cantaretul a spus la un moment dat ca la varsta de 61 de ani nu mai este momentul sa se gandeasca la urmasi, trebuia sa se astepte ca Alina (33 de ani) isi va dori la un moment dat sa traiasca experienta maternitatii.

Gabriel Cotabita are trei fete din primul sau mariaj: o fiica in varsta de 34 de ani, Aela, care i-a daruit doi nepoti si doua gemene in varsta de 28 de ani, Eliza si Milena.

In momentul de fata, cel mai mult cantaretul isi doreste sa fie sanatos ca sa poata sa aiba grija de familia lui si se fereste pe cat posibil sa nu treaca din nou printr-o experienta neplacuta, cum a fost cea din mai 2015 cand a stat in coma doua luni. La randul ei, Alina, stie ca nu este imposibil sa il faca tata pe Cotabita in viitor, mai ales ca sunt o multime de barbati care au devenit parinti la o varsta mai inaintata decat a sotului ei.

Gabriel Cotabita s-a casatorit cu Alina in toamna lui 2016, dupa trei ani de relatie. Cantaretul a mai fost casatorit o singura data cu o profesoara de limba italiana, Ioana Nagy, de care a divortat in 1997.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest