Eva Mendes si Ryan Gosling s-au casatorit in secret

Eva Mendes si Ryan Gosling s-au casatorit in secret

Dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara, Eva Mendes si partenerul sau de viata, Ryan Gosling s-au casatorit in secret, scrie revista americana OK! citata de Libertatea.ro.

Conform aceleiasi sursa, cuplul s-a casatorit in locuinta proprie de la Hollywood, iar la eveniment au participat aproximativ 30 de invitati.

Sora Evei, Janet, a fost domnisoara de onoare, iar sora ui Ryan, Mandi, a fost cavalerul de onoare. Cei doi actori și-au organizat si luna de miere, in valoare de 250.000 de dolari, intr-o statiune din Hawaii.

Eva Mendes si Ryan Gosling sunt impreuna din 2011. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului "The Place Beyond The Pines", lansat in 2012 pe marile ecrane. Cunoscutii actori au devenit parinti pentru prima oara in septembrie 2014, iar in aprilie 2016 Eva Mendes, care si-a tinut sarcina in secret pana in ultimul moment, a nascut a doua fetita a cuplului.

Desi pana de curand Eva Mendes considera casatoria doar o formalitate si nu isi dorea sa se marite, se pare ca ea este cea care a insistat sa se casatoreasca cu Ryan Gosling, cerandu-l pe acesta in casatorie.

Acum Eva si Ryan formeaza o familie adevarata impreuna cu cele doua fiice, alaturi de care locuiesc in vila lor din California.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest