A treia casnicie ratata: Actrita Drew Barrymore divorteaza de Will Kopelman

A treia casnicie ratata: Actrita Drew Barrymore divorteaza de Will Kopelman

Drew Barrymore se afla in fata celui de-al treilea sau mariaj esuat. Actrita americana divorteaza de sotul sau, actorul Will Kopelman, informeaza contactmusic.com.

Vestea divortului i-a intristat pe fanii celor doi. Cuplul a confirmat oficial despartirea prin intermediul unei scurte declaratii pentru People.com: "Este trist faptul ca familia noastra se va separa legal, desi acest lucru nu ne face sa simtim ca nu vom mai fi o familie. Divortul poate fi resimtit ca un esec, dar in momentul in care iti dai seama ca viata merge inainte, incepi sa te simti mai bine. Copiii sunt universul nostru si de abia asteptam sa ne petrecem restul vietii cu fetele ca prioritate principala."

Urmatorul pas in despartirea lui Drew Barrymore de Will Kopelman este stabilirea custodiei si a locuintei copiilor. Momentan fetele locuiesc in New York, unde Olive merge deja la gradinita.

Cei doi si-au inceput relatia de cuplu in februarie 2011, iar un an mai tarziu s-au casatorit pe proprietatea actritei din Montecito, California. Impreuna au doua fetite: Olive (3 ani) si Frankie, de aproape doi ani.

Actrita din filmul "Ingerii lui Charlie" a mai fost casatorita cu proprietarul unui bar in 1994 si cu comedianul Tom Green. Ambele casnicii s-au incheiat in anul in care au avut loc.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest