Cristian Boureanu a depus actele de divort

Cristian Boureanu a depus actele de divort

Cristian Boureanu si Valentina Pelinel nu mai formeaza oficial un cuplu. Aceasta veste a fost confirmata chiar de fostul deputat pe pagina sa oficiala de Facebook, unde a declarat ca a depus actele de divort la inceputul saptamanii.

"Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divort", a spus Cristian Boureanu, luni 7 aprilie 2014.

El a continuat: "Dupa mai mult de trei luni de relatie la distanta am ajuns impreuna cu Valentina la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente", a explicat Boureanu cauzele care au condus la despartirea de model.

Cristian Boureanu si Valentina Pelinel s-au cunoscut la finele anului 2004 si s-au casatorit in iunie 2007. Politicanul a mai fost casatorit cu Irina Boureanu si este tatal unei fete rezultate din aceasta relatie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest