Gabriel Cotabita s-a logodit cu iubita sa. Vezi cand vrea sa se insoare artistul

Gabriel Cotabita s-a logodit cu iubita sa. Vezi cand vrea sa se insoare artistul

Gabriel Cotabita a declarat pentru Stirile ProTV ca imediat dupa ce a iesit din coma, s-a logodit cu iubita lui, Alina, pe care a cerut-o in casatorie.

Pana acum cei doi nu au stabilit data nuntii, dar artistul se simte fericit si linistit dupa ce Alina i-a demonstrat in luna mai a anului precedent ca il iubeste, aceasta fiindu-i zi si noapte alaturi in momentele critice.

"Sunt foarte seren, foarte calm, foarte relaxat. Sunt un om iubit, si in momentul in care iti dai seama ca esti un om iubit esti fericit. Si eu sunt un om iubit", a declarat Cotabita pentru sursa mentionata.

Desi a declarat in urma cu mai multi ani ca nu se mai recasatoreste vreodata, Gabriel Cotabita si-a schimbat planurile, iar acum spune ca se va casatori la un moment dat, dar nu este cazul acum. Cantaretul a fost casatorit timp de 19 ani cu o profesoara de limba italiana, Ioana Nagy, cu care are trei fete. Cei doi au divortat in 1997.

In primavara lui 2015 Cotabita a suferit un stop cardio-respirator, iar timp de trei saptamani a fost in coma. Desi medicii nu ii dadeau mari sanse sa isi revina,  Cotabita   s-a recuperat spectaculos cu ajutorul Alinei, femeia care a fost permanent alaturi de el cat i-a fost rau. Intre timp artistul si-a reluat activitatea artistica si a urcat pe scena.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest