Cheloo este fericit: iubita lui este insarcinata

Cheloo este fericit: iubita lui este insarcinata

De curand, Cheloo a aflat ca va deveni tatic pentru a doua oara, iar acest lucru l-a facut pe rapper sa se simta cu adevarat fericit, scrie Cancan.ro. Iubita controversatului cantaret este insarcinata in doua luni si daca sarcina va decurge normal, aceasta va naste la inceputul lui 2017.

Cheloo, pe numele sau adevarat Catalin Stefan Ion mai are un baiat in varsta de opt ani, cu prima sa sotie, Daniela Niculescu, de care a divortat in urma cu cativa ani. Aceasta l-a acuzat pe cantaret de violenta si de infidelitate, motiv pentru care despartirea a fost una cu scandal.

Rapperul de la Parazitii este renumit pentru limbajul sau dur pe care il foloseste atat pe scena, cat si in viata cotidiana. In urma cu cateva luni, juratul de la ”iUmor” a fost implicat intr-un dosar de droguri, in urma carora l-au retinut procurorii pentru scurt timp, in vreme ce vila sa din Breaza a fost cercetata.

In prezent, Catalin Stefan a lasat in urma problemele cu legea si se bucura de faptul ca iubita sa Daniela Elena ii va oferi un copil. Inca nu se stie daca bebelusul este baiat sau fetita, iar Cheloo este atat de fericit ca va mai avea inca un mostenitor, incat nu il intereseaza sexul copilului, ci doar ca micutul sa se nasca sanatos.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest