Cerere in casatorie, devenita virala

Cerere in casatorie, devenita virala

"Cererea in casatorie" este un videoclip care il are ca protagonist principal pe viitorul socru al unui tanar american, rezident in Michigan. Acesta explodeaza efectiv atunci cand Reames ii cere in casatorie fiica, scrie nydailynews.com.

Richie Reames si-a pus mica sceneta pe rol si a inchiriat o sala de teatru pentru a lansa marea intrebare, intercaland un clip hilar intre doua trailere de film. El a vrut sa scoata in evidenta posibila reactie pe care tatal unei viitoare mireasa o are atunci cand aude ca fiica lui urmeaza sa se marite.

In timp ce majoritatea cuplurilor care se pregatesc de nunta angajeaza fotografi profesionisti pentru a captura principalele momente care decurg in mod firesc inainte, in timpul si dupa cununie, Richie Reames a vrut sa iasa din tipar, motiv pentru care a regizat el insusi o propunere in casatorie amuzanta si totusi traita in realitatea cotidiana de multe cupluri, ai caror parinti nu sunt de acord cu nunta.

Clipul "Cererea in casatorie" l-a facut pe Reames faimos in Michigan, el fiind ovationat la scena deschisa de toti spectatorii invitati sa urmareasca sceneta intr-o sala de teatru, inchiriata chiar de mire.

<iframe width="450" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/Ya3hlFpIUq8?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Etichete:

nuntamiremireasa

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest