Top 5 cupluri de vedete care s-au casatorit in Romania anul acesta

Top 5 cupluri de vedete care s-au casatorit in Romania anul acesta
Top 5 cupluri de vedete care s-au casatorit in Romania anul acesta Top 5 cupluri de vedete care s-au casatorit in Romania anul acesta Top 5 cupluri de vedete care s-au casatorit in Romania anul acesta Top 5 cupluri de vedete care s-au casatorit in Romania anul acesta Top 5 cupluri de vedete care s-au casatorit in Romania anul acesta

Anul acesta a fost un prilej de bucurie pentru cuplurile de vedete din Romania care si-au spus "Da" in 2015, dupa o relatie de lunga durata (Ana Maria Branza si Pavel Popescu formeaza un cuplu de peste 5 ani) sau de scurta durata (Marius Moga si Bianca Lapuste formeaza un cuplu de la inceputul lui 2015). Deja Mariug Moga si Bianca Lapuste au devenit parinti, iar Anda Adam mai are putin si naste.

Vezi care este topul celor 5 cupluri de vedere care si-au jurat iubire si respect pentru toata viata in 2015. Tu ce cuplu de insurarei consideri ca este cel mai frumos din acest clasament?

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean
Laura Cosoi (33) si Cosmin Curticapean (38) au organizat ceremonia religioasa la Conacul Polizu din Iasi, dar nunta a avut loc la Targu Mures, in prezenta a peste 400 de invitati, printre care Adela Popescu, Radu Valcan si Dana Rogoz.

 

Adela Popescu si Radu Valcan
Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit in secret, intr-un cadru de poveste, chiar in mijlocul naturii. Despre acest eveniment a scris pe blogul sau ulterior Adela, in drum spre luna de miere. "Suntem nedormiti de trei zile, dar fericiti pentru o viata! Sambata 22 august ne-am casatorit intr-un loc minunat, inconjurati de zambetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastra pana la lacrimi. Am petrecut de joi pana duminica, ca in povesti. [...] Va scriu din aeroport, plecam in luna de miere!", a scris Adela pe blogul sau.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest