Antonia si Alex Velea au incalcat normele bisericesti ca sa fie nasi de cununie. Vezi unde au gresit cei doi

Antonia si Alex Velea au incalcat normele bisericesti ca sa fie nasi de cununie. Vezi unde au gresit cei doi

Antonia si Alex Velea au provocat un scandal religios dupa ce s-au logodit pentru a fi nasii de cununie ai cuplului Boier Bibescu si Alina Vlad, alaturi de alta pereche de nasi din showbiz, Andrei si Stela Chermeleu.

In ciuda faptului ca Antonia este catolica si apare inca in acte ca sotie a lui Vicenzo Castellano, fapt ce contravine normelor bisericesti, artista si Alex Velea au trecut peste controversele de ordin religios si juridic pentru a-i cununa pe Boier Bibescu si Alina Vlad. Ei au sperat pana in ultimul moment sa devina parintii spirituali ai mirilor, dar Biserica ortodoxa nu permite acest lucru, asa cum a declarat si preotul care a oficiat nunta.

Chiar daca nu au fost oficial parintii spirituali ai cuplului Bibescu-Vlad, Antonia a tinut buchetul miresei in timpul cununiei religioase si a fost alaturi de miri, impreuna cu nasii oficiali ai cuplului, Andrei si Stela.

Nunta a avut loc la Catedrala Sfantul Ilie din Bucuresti, iar despre eveniment Antonia a spus urmatoarele:

“Am fost nasi. Am facut tot ce a trebuit. Este pentru prima oara cand m-am aflat in aceasta postura”, a declarat cantareata pentru Libertatea.ro.

Artista a evitat insa sa vorbeasca despre logodna sa cu Alex Velea adaugand doar ca in scurt timp va fi o femeie libera: “Urmeaza sa divortez cat mai repede. Important este ca ne-am inteles in privinta acestui fapt”, a incheiat artista.

Cu o zi inainte de nunta, Antonia si Alex Velea au fost alaturi de "finii" lor si la cununia civila, unde au indeplinit rolul de martori.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest