Brad Pitt si Angelina Jolie au emis o noua declaratie despre divortul lor

 Brad Pitt si Angelina Jolie au emis o noua declaratie despre divortul lor

Brad Pitt si Angelina Jolie au emis o noua declaratie despre divortul lor, dupa ce in ultimele luni au aparut scurgeri de informatii legate despre separarea cuplului, dar si despre custodia celor sase copii ai lor, scrie Elle.ro.

Faimosii actori au emis o declaratie comuna, obtinuta de CNN, in care au anuntat ca vor cere unui judecator privat sa finalizeze divortul, pentru a-si proteja familia. Jolie si Pitt vor sigila toate documentele judiciare referitoare la procedura de divort.

"Partile si consilierii lor au semnat acorduri pentru a mentine drepturile de confidentialitate ale copiilor si familiei lor. Astfel, toate documentele judiciare vor fi confidentiale si cuplul va apela la serviciile unui judecator privat, pentru a lua hotararile legale necesare si pentru a facilita solutionarea rapida a oricaror chestiuni legate de divort. Parintii s-au angajat sa actioneze pe un front comun pentru a facilita actiunea de recuperare a copiilor dupa divort", au afirmat Angelina Jolie si Brad Pitt, in declaratia difuzata de CNN.

Aceasta decizie vine dupa cateva saptamani de tensiune. La inceputul lunii decembrie, judecatorul care se ocupa de divort a respins cererea lui Pitt care solicita in instanta ca documentele judiciare legate de custodia copiilor sa ramana confidentiale, pe motiv ca Jolie ”nu are autocontrol" atunci cand face declaratii confidentiale.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest