Alina Gorghiu este insarcinata. Vezi ce a decis in privinta carierei politice

Alina Gorghiu este insarcinata. Vezi ce a decis in privinta carierei politice

Alina Gorghiu este insarcinata si urmeaza sa nasca in aceasta vara, anunta Libertatea.ro. Co-presedinta PNL are de gand sa se concentreze mai mult asupra sarcinii si o data ce va naste sa acorde mai mult timp copilului si vietii de familie si sa se implice mai putin o vreme in viata de partid.

Lidera PNL s-a casatorit recent cu Lucian Isar cu care urmeaza sa aiba un copil, iar in perioada urmatoare se va dedica copilului si va lasa pe plan secund lupta politica.

In acest sens, Alina Gorghiu a marturisit colegilor din partid ca ”este insarcinata si ca vrea sa se dedice sarcinii si apoi cresterii bebelusului. Nu va mai fi conducatorul campaniei electorale pentru alegerile locale, intrucat e chiar in perioada premergatoare nasterii. A zis ca are nevoie de liniste”, au spus colegii deputatei PNL pentru sursa mentionata.

In acelasi timp co-presedinta PNL a spus ca nu intentioneaza sa se retraga din viata politica si ca munceste mai mult decat trei sferturi dintre colegii de sex masculin din partidul din care face parte.

Alina Gorghiu a mai fost insarcinata acum cativa ani si a pierdut copilul din motive medicale.

“O sarcina dorita si pierduta, din orice motiv, este o drama pentru fiecare femeie care asteapta un copil. De aici, pana la a-ti bate joc de drama unei femei, oricat de persoana publica ar fi, e cale lunga”, a scris Gorghiu, ca replica la unele afirmatii ca nefericitul eveniment ar fi fost provocat de ambitiile sale politice.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest