Alina Gorghiu a nascut un baietel

Alina Gorghiu a nascut un baietel

Alina Gorghiu a nascut in mare secret la o clinica privata din Capitala un baietel sanatos care va primi numele Noah, scrie DCNew.ro. Evenimentul s-a petrecut sambata, 7 mai, cu o aproximativ o luna mai devreme decat era de asteptat, a anuntat jurnalistul Dorin Chiotea pe o retea de socializare, noteaza aceeasi sursa.

” Stiti ca la Polul Nord, daca mergeti, o sa intalniti un fenomen extraordinar: soarele de la miezul noptii sau ziua polara. Daca vremea e buna, soarele e vazut pe cer 24 de ore din 24.  Cam asa au fost primele zile cu gamalia mea de copil. Nu au fost zi si noapte, doar zi. E sanatos, viguros, il cheama Noah! Iar eu invat ca pot iubi mai mult”, a scris Alina Gorghiu pe contul sau de Facebook. Mesajul este insotit de o imagine in care proaspata mamica tine mana micutului in palma.

Alina Gorghiu a anuntat in luna februarie ca ea si sotul sau, Lucian Isar vor deveni parinti spre sfarsitul primaverii. Tot atunci copresedinta PNL a marturisit ca l-a ales ca nas de botez pentru baietelul sau pe Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al PNL.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest