Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro

Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro
Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro Top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro

Cadourile practice sunt foarte apreciate de invitati, de aceea, top 10 marturii de nunta utile by SelfEvents.ro te va ajuta sa alegi mai usor mici atentii pentru oaspetii care vor lua parte la evenimentul tau. Pentru ca vor fi folosite in bucatarie sau in alte situatii (cazul evantaiului), marturiile utile vor fi pastrate dupa ce evenimentul ia sfarsit. Spre exemplu, poti alege desfacatoare sau dopuri de sticla, dar si tacamuri pentru servirea ceaiului, a cafelei si chiar a desertului. Inca nu esti hotarata ce cadouri poti sa oferi? Atunci parcurge topul urmator si pune-te in pielea invitatilor tai. Cu siguranta iti va veni o idee despre alegerea cadourilor de nunta potrivite.

1. Marturii nunta set lingurite
Din categoria marturii utile, face parte si setul de 2 lingurite din inox cu inimioara decupata si cescuta in capat. Linguritele se folosesc la servirea ceaiului sau a cafelei.
Cumpara acest set lingurite de la SelfEvents.ro.

2. Marturii de nunta sare si piper inima Mrs & Mr
Cu un design romantic, marturiile solnita Mrs & Mr sugereaza ca mirii isi schimba statutul social o data ce spun "Da". Acestea sunt realizate din material ceramic.
Cumpara marturiile sare si piper inima Mrs & Mr de la SelfEvents.ro.

3. Marturii nunta desfacator de sticla Turnul Eiffel
Cei care vor sa calatoreasca cu gandul la Paris in timp ce se pregatesc sa savureze o bautura rece, pot folosi desfacatorul de sticla Turnul Eiffel.
Cumpara marturiile desfacator de sticla Turnul Eiffel de la SelfEvents.ro.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest