Top 10: Marturii de nunta 2010

Top 10: Marturii de nunta 2010
Top 10: Marturii de nunta 2010 Top 10: Marturii de nunta 2010 Top 10: Marturii de nunta 2010 Top 10: Marturii de nunta 2010 Top 10: Marturii de nunta 2010 Top 10: Marturii de nunta 2010 Top 10: Marturii de nunta 2010 Top 10: Marturii de nunta 2010 Top 10: Marturii de nunta 2010

Dupa nunta, iti raman amintirile imprimate in fotografii, iar invitatilor le raman marturiile. Nu te limita la bomboane, pentru ca amintirea va fi de scurta durata. Alege mici obiecte care sa vorbeasca despre cea mai frumoasa zi a vietii voastre chiar si dupa nunta de aur! Iata 10 propuneri de marturii pentru nunta ta.

1.Papucei de plaja. Nici nu te mariti bine, ca te si grabesti sa dai papucii... invitatilor! Daca nunta ta a avut tematica marina, este alegerea perfecta. Exista un model pentru doamne si unul pentru domni, ca invitatii sa nu se certe. Costa 8,2 lei si ii gasesti la www.1001invitatiipentrununta.ro.

2.Accesorii elegante. O brosa cu cristale si un ac de cravata asortat poate fi o amintire eleganta si utila. Aceste marturii costa fiecare 9 lei si le poti comanda la www.invitatiihelen.ro.

3.Ca sarea-n bucate. Daca asa va iubiti si voi doi, amintiti-le si invitatilor ca nimic nu e mai important intr-o relatie ca sarea si piperul! Setul te va costa 20 lei si-l poti gasi la www.cadouri.ro.

4.Clopotei aducatori de noroc. In cultura chineza se crede ca sunetul clopoteilor prevesteste bucurii si viata lunga. Ofera-i drept marturii invitatilor tai! Pret. 7,83 lei la www.mikadesign.ro.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest