Top 10: Marturii de nunta

Top 10: Marturii de nunta
Top 10: Marturii de nunta Top 10: Marturii de nunta Top 10: Marturii de nunta Top 10: Marturii de nunta Top 10: Marturii de nunta Top 10: Marturii de nunta Top 10: Marturii de nunta

Ofera-le marturii unice!

1. Marturiile „hand-made”. E ceva mai complicat sa confectionezi singura peste 100 de marturii, dar pentru o mireasa care se respecta, nimic nu e prea greu cand vine vorba sa-si multumeasca invitatii! Se gasesc peste tot de cumparat kituri speciale, care-ti vor usura munca. Iar daca mirele iti da si el o mana de ajutor, veti termina totul foarte repede. Toata lumea va aprecia micile amintiri facute chiar de mana ta!

 

2. Marturiile care „vorbesc” despre voi doi. Uita de marturiile comune si fara personalitate. Doar nu vrei ca, peste mai mult timp, invitatii sa se intrebe de la ce nunta le au! Comanda-ti niste stampile personalizate si ai grija ca orice tip de marturie alegi sa oferi, sa vorbeasca despre voi doi si povestea voastra de dragoste.De exemplu, daca sunteti mari iubitori de carti, un semn de carte oferit invitatilor e marturia perfecta!

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest