Pentru tine, suflet dantelat!

Pentru tine, suflet dantelat!
Pentru tine, suflet dantelat! Pentru tine, suflet dantelat! Pentru tine, suflet dantelat!

Celebrare a unitatii, confirmarea stabilitatii sau chiar sentimentul de implinire, pentru fiecare dintre noi, ritualul nuntii inseamna simtiri puternice, dar si multa agitatie.

Draga mea, te inteleg mai ales pe tine, cea care ti-ai planificat aceasta zi fabuloasa pana la cel mai mic detaliu. Fiecare femeie devine o razboinica iscusita, dar rafinata, atunci cand vine vorba de apararea visului ei. Insa dincolo de valtoarea aranjamentelor, stiu si ca ceea ce iti doresti cu ardoare este liniste si o temelie solida a ceea ce va deveni familia ta.

Sunt sigura ca acest pas inseamna pentru tine si maturizare (nici macar nu imi place acest cuvant). Dar ceea ce este definit atat de generic drept “maturizare”, presupune in primul rand constientizare - iata in sfarsit un termen ce imi incanta fiinta. Nu sunt putini cei carora le este teama de acest proces, dar crede-ma ca in ciuda obiectivitatii, aceasta constientizare iti ofera atat de multa stabilitate, suprindere si afectiune, incat toate aceste carisme isi vor indrepta fortele catre armonia cuplului.

Nunta nu reprezinta decat o invitatie a celor mai dragi persoane in sanul familiei pe care atat de entuziasta incepi sa o intemeiezi. In aceeasi nota, vreau sa stii ca exista un loc superb care sa te ajute sa concretizezi aceasta idee, cu oameni care te felicita si care isi doresc sa preia grija unui aspect deosebit al evenimentului, si anume: marturiile!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest