Idei de marturii pentru iubitorii de carte

Idei de marturii pentru iubitorii de carte
Idei de marturii pentru iubitorii de carte Idei de marturii pentru iubitorii de carte Idei de marturii pentru iubitorii de carte Idei de marturii pentru iubitorii de carte Idei de marturii pentru iubitorii de carte Idei de marturii pentru iubitorii de carte

Semnele de carte sunt printre cele mai inspirate idei de marturii pe care mirii le pot oferi in dar invitatilor veniti la nunta. Avand un rol practic si un design placut, marturiile semne de carte sunt cadoul perfect pentru iubitorii de carte, respectiv pentru evenimentele cu tema „Cercul de lectura” sau „Personaje faimoase din romane”.

Daca si tu consideri ca iubitorii de carte vor aprecia marturiile semne de carte, noi iti propunem cateva modele de marturii semne de carte pe care invtatii le vor aprecia in mod sigur.

Marturii semne de carte pentru nunti cu tema muzicala
Marturiile semne de carte Cheia Sol sunt cadoul potrivit atat pentru nuntile cu tema muzicala, cat si pentru cele dedicate iubitorilor de lectura. Aceste cadouri dragute si practice sunt destinate iubitorilor de frumos.

Marturii semne de carte pentru nunti romantice
Marturiile de nunta semn de carte inima au dublu rol: pe de o parte incita la lectura si pe de alta parte inima este simbolul dragostei, motiv pentru care aceste cadouri nu sunt doar practice, ci si romantice. In sensul cel mai larg, acestea sunt un mijloc de a multumi invitatilor pentru prezenta lor la eveniment, dar au si un mesaj subliminal: transmit celor prezenti ca dragostea este sentimentul care i-a unit pe miri in sfanta casatorie.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest