Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016

Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016
Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016 Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016 Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016 Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016 Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016 Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016 Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016 Marturii elegante pentru nuntile de toamna din 2016

Desi anul de abia a inceput, miresele de toamna cu siguranta isi fac planuri pentru cel mai important eveniment din viata lor. Dupa alegerea rochiei de mireasa si a celorlalte accesorii mireasa necesare pentru organizarea unei nunti perfecte, marturiile elegante sunt un detaliu esential pentru impresionarea invitatilor.

Toamna este poate cel mai romantic anotimp, dar si sezonul perfect pentru nunti. Pentru ca lumea sa isi aminteasca cu placere de nunta, fa-i pe invitati sa se bucure de aromele toamnei.

Orice oaspete care participa la nunta trebuie recompensat cu un mic cadou pentru prezenta sa, iar marturiile de nunta elegante sunt perfecte in acest sens. Ambalajul este secretul unui cadou elegant, iar marturiile de toamna comestibile, oferite in borcanase legate cu panglica, in cutii de carton sau de plastic sunt acele mici atentii pe care invitatii le apreciaza, mai ales daca sunt aduse chiar din gospodaria miresei.

Practice si utile, marturiile de toamna pot fi alese dupa tema nuntii sau in ton cu anotimpul aramiu. De la deserturile in forma de dovleci la lumanarile parfumate, decorate cu frunze colorate, poti darui familiei si prietenilor o multime de daruri in tonurile toamnei.

Vezi cateva cadouri pe care le poti oferi celor dragi in semn de multumire pentru ca au venit la nunta ta in galeria foto alaturata.

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest